Cheesecake – Her er opskriften på verdens bedste cheesecake!

cheesecake

Nem cheesecake

Vil du gerne lave en cheesecake uden for meget bøvl? Så tag et kig på denne opskrift på en nem cheesecake.

Denne variation af cheesecaken er ganske simpel. Således består den af en kiksebund af digestive-kiks, som er toppet af vaniljemousse.

Ingredienser:

Osteblanding

  • 250 gram flødeost (natural)
  • 3 dl. piskefløde
  • 4 spiseskefulde flormelis
  • 2,5 teskefulde vaniljesukker
  • 1,5 spiseskefuld citronsaft
  • 4 blade husblas

Bund

  • 75 gram smør
  • 150 gram digestive-kiks

Opskrift

  1. Du lægger ud med at lave bunden bestående af digestivekiks. Du knuser her kiksene. Herefter smelter du smørret og blandet det grundigt sammen med de knuste kiks.
  2. Tag kikseblandingen og hæld den på en springform. Sørg for at blandingen bliver presset godt ned i formen.
  3. Nu går vi videre til osteblandingen. Læg din husblas i blød.
  4. Bland så flormelis, vaniljesukker og flødeost
  5. Pisk fløden til den bliver stiv og bland den så forsigtigt sammen med blandingen fra punkt 4.
  6. Smelt din bløde husblas i citronsaften. Dette gør du ved at ved at lægge det i en gryde sammen med citronsaft, hvorefter du tænder komfuret og rører rundt, indtil husblassen smelter.
  7. Sænk temperaturen på husblassen ved at blande den sammen med en smule af flødeostblandingen fra punkt 6. Sørg for at der ingen klumper er.
  8. Bland så husblas-blandingen sammen med flødeostblandingen fra punkt 6. Forsigtigt!
  9. Hæld osteblandingen over bunden af digestivekiks.
  10. Sæt cheesecaken på køl. Det tager som minimum 5 timer men giv den gerne mere.
  11. Bon appetit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *